Ηλεκτρικές εξωλέμβιες παντού!!!

Η TOHATSU CORPORATION AND ILMOR MARINE ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ

9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

6kW_1.png

Η Tohatsu Corporation, ο παλαιότερος Ιάπωνας κατασκευαστής εξωλέμβιων κινητήρων με κληρονομιά που εκτείνεται σε περισσότερο από έναν αιώνα, ανακοινώνει με περηφάνια μια καινοτόμο συνεργασία με την Ilmor Marine, ένα διάσημο όνομα στην κατασκευή κινητήρων θαλάσσης και στις μηχανολογικές λύσεις υψηλών επιδόσεων. Αυτή η στρατηγική συνεργασία σηματοδοτεί μια ιστορική συνεργασία μεταξύ δύο ηγετών του κλάδου, που συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά της εξειδίκευσης της Tohatsu στη θαλάσσια εξωλέμβια πρόωση και την πρωτοποριακή μηχανική ικανότητα της Ilmor.

Η Tohatsu Corporation, που ιδρύθηκε το 1922, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κατασκευής εξωλέμβιων κινητήρων, θέτοντας με συνέπεια τα πρότυπα του κλάδου με δέσμευση για ακρίβεια, αξιοπιστία και καινοτομία. Η ιστορική ιστορία της εταιρείας περιλαμβάνει την εισαγωγή πρωτοποριακών τεχνολογιών, καθιστώντας την Tohatsu ως έναν αξιόπιστο παγκόσμιο ηγέτη στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η Ilmor, που ιδρύθηκε το 1984, υπήρξε η κινητήρια δύναμη πίσω από πολυάριθμες νίκες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και θριάμβους στη βαρκάδα αναψυχής. Από τότε που μπήκε στη ναυτιλιακή βιομηχανία το 2001, η Ilmor έγινε ηγέτης στα συστήματα θαλάσσιας πρόωσης. Οι κινητήρες τους χρησιμοποιούνται ευρέως στη ναυτιλιακή βιομηχανία, παρέχοντας ισχύ πίσω από πολλές κορυφαίες μάρκες, όπως η MasterCraft, η Formula, η Aviara και άλλες. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί τη δέσμευση της Ilmor στην ηλεκτρική θαλάσσια πρόωση, φέρνοντας την τεχνογνωσία και το πάθος της για καινοτομία στην ανάπτυξη ηλεκτρικών προϊόντων.

Η συνεργασία μεταξύ Tohatsu και Ilmor επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας κορυφαίας σειράς ηλεκτρικών προϊόντων που θα θέσει ένα νέο πρότυπο. Το πρώτο στη σειρά είναι μια εξωλέμβια 6 kW. Αυτή η ηλεκτρική εξωλέμβια προσφέρει ενσωματωμένη κλίση και επένδυση, οθόνη αφής σε στυλ μετρητή για κεντρικές λειτουργίες συστήματος και πολλαπλές παραλλαγές τόσο στους άξονες όσο και στα στηρίγματα.

Αξιοποιώντας την κληρονομιά της Tohatsu στη θαλάσσια πρόωση και το ιστορικό της Ilmor στην αριστεία μηχανικής, οι συνεργάτες δεσμεύονται να προσφέρουν προϊόντα που συνδυάζουν απόδοση, ισχύ και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

«Η συνεργασία με την Ilmor Engineering αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της Tohatsu», δήλωσε ο Πρόεδρος της Tohatsu Corporation, Isami Hyuga. “Μαζί, ξεκινάμε ένα μετασχηματιστικό εγχείρημα για να εισαγάγουμε μια ηλεκτρική εξωλέμβια που όχι μόνο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πιστών πελατών μας, αλλά επίσης θέτει νέα σημεία αναφοράς για τον κλάδο. Αυτή η συνεργασία αντανακλά την αφοσίωσή μας στην υπέρβαση των ορίων της καινοτομίας, παραμένοντας πιστοί στην αξίες που καθορίζουν το Tohatsu για περισσότερο από έναν αιώνα».

Ο Ilmor συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της Tohatsu για αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα. «Η ένωση δυνάμεων με την Tohatsu είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για την Ilmor να συνεργαστεί με μια εταιρεία που μοιράζεται τις αξίες μας για απόδοση, καινοτομία και περιβαλλοντική ευθύνη», δήλωσε ο Mike Lindberg, Αντιπρόεδρος της Marine στην Ilmor. “Μαζί, στοχεύουμε από κοινού να δημιουργήσουμε προϊόντα που όχι μόνο ανταποκρίνονται, αλλά ξεπερνούν τις προσδοκίες των βαρκών σε όλο τον κόσμο. Μαζί με ολόκληρη την ομάδα της Ilmor συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό της συνεργασίας με την Tohatsu και το μέλλον και για τις δύο εταιρείες μας. “

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην εξέλιξη της τεχνολογίας θαλάσσιας πρόωσης, καθώς και οι δύο εταιρείες συγκεντρώνουν τις συλλογικές τους δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις θαλάσσιας μεταφοράς. Αυτή η συνεργασία είναι μια απόδειξη του κοινού οράματος της Tohatsu Corporation και της Ilmor Marine για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της θαλάσσιας πρόωσης.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις καθώς η Tohatsu και η Ilmor συνεργάζονται για να φέρουν αυτήν την πρωτοποριακή ηλεκτρική εξωλέμβια στην παγκόσμια αγορά, συνδυάζοντας την παράδοση και την καινοτομία για να προωθήσουν τη ναυτιλιακή βιομηχανία σε μια νέα εποχή. Τα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ευρώπης το 2024.

6kW_2a.png

###

Σχετικά με την Tohatsu:

Η Tohatsu Corporation είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής εξωλέμβιων κινητήρων της Ιαπωνίας, που παράγει υψηλής ποιότητας, ανθεκτικούς εξωλέμβιους κινητήρες από το 1956. Η Tohatsu America Corporation είναι ο διανομέας των Tohatsu Outboards στις ΗΠΑ και τον Καναδά, προσφέροντας μια πλήρη σειρά τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων που κυμαίνονται από 2,5hp έως 250hp. Εορτάζοντας πρόσφατα τα 100 χρόνια ιστορίας, οι καινοτομίες της Tohatsu έχουν κάνει κύματα που αλλάζουν τον κόσμο. Είμαστε ασυμβίβαστοι στην επιδίωξη εξωλέμβιων κινητήρων που είναι και ανθεκτικοί και όσο το δυνατόν ελαφρύτεροι. Επιδιώκουμε την απόλυτη ποιότητα για να προσφέρουμε μια εμπνευσμένη εμπειρία κινητήρα. Η Tohatsu America είναι αποδέκτης του Βραβείου Customer Satisfaction Index (CSI) του NMMA για έκτη συνεχή χρονιά. Αυτή είναι η ακλόνητη υπόσχεσή μας: να προσφέρουμε μια πιο εκλεπτυσμένη και συναρπαστική εμπειρία βαρκάδας. Δες το. Ακουσέ το. Νιώστε τον άνεμο.

Σχετικά με Ilmor:

Η Ilmor είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος πάροχος αγωνιστικών κινητήρων και συστημάτων θαλάσσιας πρόωσης ελίτ επιπέδου. Η Ilmor προσφέρει καινοτόμες λύσεις, σχεδιασμό και κατασκευή ακριβείας και τα υψηλότερα επίπεδα υποστήριξης πελατών για κάθε ένα από τα προϊόντα της. Σήμερα, η Ilmor απασχολεί περισσότερους από 150 μηχανικούς, συναρμολογητές και προσωπικό υποστήριξης και έχει επεκταθεί σε πολλές αγωνιστικές πίστες συμπεριλαμβανομένων των IndyCar, NASCAR και ARCA. Τα συστήματα θαλάσσιας πρόωσης Ilmor χρησιμοποιούνται ευρέως στη ναυτιλιακή βιομηχανία, παρέχοντας την ισχύ πολλών κορυφαίων εμπορικών σημάτων. Οι πελάτες της Ilmor βασίζονται στους κινητήρες τους για να μην μοιάζουν με κανέναν άλλο, να ακούγονται σαν κανένας άλλος και να ξεπερνούν όλους τους άλλους.